del 5 al 9 d'agost de 2019

Un dia l'Oriol Canals va tenir un somni. Va somniar amb una casa bonica plena d'infants que, juntament amb les seves famílies, ballaven, cantaven, convivien i gaudien d'una experiència única; amb música, contes, animació, tallers, circ, espectacles, vivències i aventures de tota mena. L'any 2011 aquest somni es va fer realitat: havia nascut el primer Biberó Rock Festival! L'estrena fou tot un èxit. Un èxit tan i tan rotund que des d'aleshores, any rera any, aquest somni ha anat creixent, poc a poc però constant. I ara, uns anys més tard podem dir que el Biberó ja és un Festival en majúscules.

 

Seguirem endavant amb el teu somni, no ho dubtis! I, de fet... gràcies, Oriol, per ensenyar-nos a somniar!

El Somni de l'Oriol (versió 2018) - Biberó Rock Festival
00:00 / 00:00

L'edició 2018 del Biberó Rock... com sempre , tot un èxit!

Com sempre, la darrera edició del Biberó Rock Festival va esdevenir tot un èxit. Un èxit pel què fa la rebuda del públic (en un dia dies es varen omplir les places!), un èxit pel què fa els espectacles (amb la incorporació com cada any de noves companyies i disciplines), un èxit de convivència i ambient familiar i un èxit també a nivell organitzatiu i logístic. Ens atrevim a dir doncs que el Biberó Rock Festival és avui dia un festival plenament consolidat.

El festival es va dur a terme com sempre a la Casa de Colònies de Can Joval (Clariana de Cardener - Solsonès) durant la segona setmana d'agost. Va comptar amb la participació de més d'una vintena d'artistes i companyies de tots els punts de la geografia catalana i de totes les disciplines artístiques.  

 

Després de l'exit de les anteriors edicions, es va apostar de nou per mantenir un format de festival ambiciós, amb propostes molt variades i de tota mena, adreçades a la gran diversitat de públic participant (des d'espectacles per infants fins a tallers específics per nadons o propostes per joves i famílies). La valoració excel·lent dels espectacles i l'ambient de convivència va fer de nou que el festival fos tot un èxit i que tornéssim aposar de nou el compte enrere, esperant ja l'arribada del proper Biberó Rock Festival.

Ara ja estem a punt de celebrar la novena edició del Biberó Rock Festival. T'ho perdràs?

El festival en imatges
  • Wix Facebook page
  • YouTube Social  Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page

© 2020 Biberó Rock

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
11251883_984358034942704_7237358055096417419_n