top of page
11846520_981991768512664_226975843392201

Biberó Rock Festival 2019

Del 5 al 9 d’agost de 2019 celebrem la novena edició del Biberó Rock Festival. Aquest és un festival únic d’espectacles per a nens, nenes i famílies on podem gaudir plegats d'espectacles de música, contes, titelles, màgia, circ... També es programen activitats i tallers específics per nadons, joves i famílies.


El Biberó Rock es duu a terme en les instal·lacions de la Casa de Col·lònies Can Joval (Clariana de Cardener, Solsonès). Això permet a les families allotjar-se a les instal·lacions de la mateixa casa, gaudir dels àpats, les instal·lacions, la convivència i, evidententment, dels espectacles.


El festival ofereix un bon ambient per gaudir d’uns dies de vacances tranquil.les amb activitats i un intercanvi artístic entre els assistents. Es confecciona un programa d’actuacions, dirigides tant als infants com als joves i famílies, amb tallers, actuacions a l’aire lliure, actuacions en espais tancats, al bosc o a la piscina.

Artistes confirmats

Jaume Ibars, Jaume Barri, Roger Canals, La Tresca i la Verdesca, Alma i la Mar de Contes, Pessic de Circ, Sònia Moreno, Antonio el Remendao, Gemma Baños, Agridulce Acordeón Cia. + L'Ós Mandrós, Carles Cuberes, Santi Carcasona, Perot, Cia. Fes-t'ho com vulguis, Marta Gorchs, Aila's, Reclam, Bufa-sons (Xavi Lozano), The Gavarres & Daró River Music Fellows Company
En aquesta edició seguim apostant per l’espai d’actuacions nocturnes dirigida als adults mentre els més petits ja dormen. També, al llarg del matí s'ofereixen diversos tallers temàtics (alguns específics per 0-3). El festival compta també amb un espai de circ, un espai de bibliomòbil i una ludoteca de jocs de taula permanents. Es continuen oferint dues activitats participatives: una de circ per infants i una de música per adults, amb un resultat final que podrem gaudir el dijous en forma d'espectacle.
Programa dels espectacles del festival

dilluns 5 d'agost

18.30 - Inauguració col·lectiva del festival amb en Jaume Ibars, Roger Canals i Santi Carcasona

21.30 - El bosc enc@ntat amb Carles Cuberes

23.00 - Contes per adults amb en Perot i Agridulce Acordeón Cia. (L'Ós Mandrós)

dimarts 6 d'agost

10.30 - Tallers de música a "tres bandes" amb Sònia Moreno, Gemma Baños i artista sorpresa

16.00 - Contes guaus i marramiaus amb Alma i la Mar de Contes

18.30 - Tubs del Món amb Xavi Lozano (espectacle + taller)

21.30 Aquarel·la amb Fes-t'ho com Vulguis

23.00 - Concert de Country amb The Gavarres & Daró River Music Fellows Company

dimecres 7 d'agost

10.30 - Tallers de Gòspel en família (Sònia Moreno), música per nadons (Gemma Baños) i Castellers (famílies biberorockers)

16.00 - Jam de contes amb artistes varis del festival

18.30 -  Animació musical amb Aila's

21.30 - Amb ulls de nena amb Marta Gorchs

23.00 - Nit de rumba amb Antonio el Remendao

dijous 8 d'agost

10.30 - Gimcana familiar

16.00 - Vet aquí un gat amb en Jaume Barri

18.30 - Espectacle col·lectiu dels nens i nenes del Biberó

21.30 - Karaoke familiar (coord. Carles Cuberes)

23.00 -  Biberó Show Máximus

divendres 9 d'agost

11.00 - Animació i cloenda amb l'espectacle Històries d'aigua de La Tresca i la Verdesca

* Durant tot el festival hi haurà un espai permanent de circ, una ludoteca amb jocs de taula, un espai de "bibliomòbil" i cada vespre... contes a la vora del llit, coordinat per l'Ós Mandrós

dilluns 5 d'agost
inauguracio.jpg

Arrenca el festival amb en Jaume Ibars, en Roger Canals i en Santi Carcasona

Arrenquem el festival a tres bandes: en Jaume Ibars, en Roger Canals uns clàssics del festival, ens oferiran un espectacle dinàmic i animat, ple de cançons properes. I per altra banda, un dels referents de la percussió del nostre país, en Santi Carcasona, ens farà descobrir el ritme que totes duem a dins. Tres artistes majúsculs que ens oferiran un gran espectacle per arrencar el 9è Biberó Rock Festival.

www.jaumeibars.com / www.ciarogercanals.com / 

carles cuberes_edited.jpg

"El bosc enc@ntat" amb Carles Cuberes

Al bosc de Can Joval les cançons, la música i els contes es transformen en màgia​. Una experiència fantàstica que any rere any ens ofereixen els artistes del Biberó. Enguany ho farem de la mà d'en Carles Cuberes, ben conegut pels assidus del Biberó, que ens oferirà una vetllada de narració i cançons molt i molt especial.

www.carlescuberes.com

4505agridulce.jpg

Contes per adults: Perot i Agridulce acordeón

Enguany gaudirem d'una doble sessió de la mà i l'art d'en Perot i també de l'espectacle de l'Ós Mandrós. Agridulce Acordeón. Històries dolces, tristes, tendres, amargants, belles, entrellaçades amb la música en viu de l'acordió. Històries de realitats simples i poètiques, un fil de fum de fogueres enceses a l’ànima.

http://osmandros.blogspot.com/

dimarts 6 d'agost
musica.jpg

Taller de música a tres bandes

Una experiència nova en forma de taller de la mà de dues artistassas del Festival, que des de fa uns anys ens fan gaudir d'allò més amb les seves propostes: la Gemma Baños i la Sònia Moreno. I un tercer artista "sorpresa". Tres tallers simultanis però amb una cloenda explosiva comuna. 

Contes guaus i marramiaus amb Alma i la Mar de Contes

La Laura Rubio és l'ànima de la companyia Alma i la Mar de Contes, de la qual hem pogut gaudir en altres ocasions al Festival. Enguany ens duu un espectacle de contes ben "animals", dels quals segur que ja intuïu qui en són els protagonistes, oi?

http://almailamar.com

aquarel·la-web-porta4-teatre-petits.jpg

Aquarel·la amb Fes-t'ho com vulguis

Aquesta companyia, formada per la Nona Umbert i en Xavi Basté ja ens va visitar fa un parell d'anys al Biberó. Enguany repeteixen i ens porten Aquarel·la un espectacle visual que juga i experimenta amb els colors, la llum, l’ombra, els sons i la paraula. Desenvolupa un seguit de petites històries que s’entrellacen a través de l’aigua i en un mateix escenari, el mar.

http://www.comvulguis.cat

country.jpg

Concert de Country amb The Gavarres & Daró River Music Fellows Company

Darrere d'aquest nom hi trobem una colla de vells coneguts del Biberó Rock Festival que enguany ens porten un concert en exclusiva. Calceu-vos les "camperes", poseu-vos el barret i prepareu-vos per gaudir d'un espectacle únic!

dimecres 7 d'agost

Música per nadons amb Gemma Baños

La Gemma és musicoterapeuta especialitzada en embaràs i part musical. De nou ens oferirà un taller exquisit adreçat als més petits (de 0 a 3 anys) i els seus pares i mares i un altre taller d'embaràs musical. Una experiència de sensibilitat, creativitat i afectivitat que no us podeu perdre!

http://embarasipartmusical.blogspot.com.es/

Gòspel amb la Sònia Moreno

Repetim una de les activitats amb més èxit de l'any passat: el taller de cant gòspel en família a càrrec de la fantàstica Sònia Moreno. Una activitat única per viure la música des del cor i la passió d'una artista de cap a peus 

margeners.jpg

Taller de castells

Un taller que ja fa anys que esperem amb ganes! De la mà de vàries famílies castelleres del Biberó, farem un apropament a la tècnica castellera .

11825647_983359328375908_702137132238616

Jam de contes

Varis artistes del Biberó ens oferiran una sessió variada i col·lectiva de contes familiars. Una trobada entre diferents artistes, estils i professions que, a través de la narració de contes ens aproparan al seu món.

ailas.jpg

Animació musical amb Aila's

Enguany ens vista un dels grups d'animació de més qualitat, divertits frescos i originals del país. Si no els coneixeu i no els heu vist mai en directe, prepareu-vos per fer una de les descobertes musicals de la vostra vida! Amb un repertori musical del tot original, amb els Aila's viurem una festassa 

https://www.ailas.cat/

maura.jpg

Amb ulls de nena amb la Marta Gorchs (Companyia Sifó)

Al Biberó Rock hem tingut la sort de gaudir dels espectacles i l'art de la Marta Gorchs en vàries ocasions. Enguany ens porta una proposta de contes teatralitzats que aborda la perspectiva de gènere i apropa els infants i famílies a una realitat complexa però essencial. Un espectacle ple d'emoció per a petites grans persones.

www.ciasifo.com

Concert amb Antonio el Remendao

 

Un clàssic del Biberó Rock Festival! Rumba, rumba i, per si cal, encara més rumba a càrrec d'aquest "monstre" del ritme i la festa. 

 

http://www.antonioelremendao.com/

dijous 9 d'agost

Ginkana familiar

Arrel d'una gran demanda per part de les famílies del Biberó Rock, enguany incorporem al festival una nova proposta​ que de ben segur ens farà gaudir de valent: la primera ginkana popular-familiar del Biberó!!! No us ho perdeu!

Vet aquí un gat amb Jaume Barri

Enguany coneixerem la vessant d'en Jaume Barri com a narrador. Ho farem amb un espectacle de contes de collita pròpia adreçat a nens a partir de 3 anys. Conté molts elements visuals i moments participatius del públic, així com vàries cançons. 

www.jaumebarri.cat

11836694_983359335042574_878896631211775

Espectacle col·lectiu infantil

Un dels moments més especials i recordats és quan els nens i nenes del Biberó Rock Festival duen a terme el seu espectacle col·lectiu. Un espectacle que en els darrers anys ens ha ofert moments màgics, tendres, divertits... que en definitiva dóna sentit a tot el festival.

Concert participatiu

Com ja va sent habitual, la darrera nit del festival es farà un concert-espectacle participatiu, on es convidarà a pujar a l'escenari a tothom que s'hi atreveixi! Enguany del "cotarro" estarà dirigit i coordinat pel Carles Cuberes, un vell conegut del Festival.

espectacel participatiu.jpg

Biberó Show Maximus

La darrera nit del festival ens espera un show explosiu i ple de sorpreses que ens farà ballar i ballar a la llum de la lluna (o potser fins i tot del sol!). Prepareu-vos per un fi de festa sonat i irrepetible!

divendres 10 d'agost
tresca.jpg

"Històries d'aigua" amb La Tresca i la Verdesca

Amb 20 anys de trajectòria a les seves esquenes, en els darrers anys La Tresca i la Verdesca han esdevingut el grup de música familiar més reconegut, guardonat  i valorat del nostre país. Per segon any consecutiu tindrem la sort de gaudir-los al Biberó, en aquesta ocasió amb amb "Històries d'aigua", una proposta d'animació musical ben refrescant, que servirà per cloure el festival.

www.latresca.com

bottom of page