top of page

Biberó Rock Festival 2017

Els dies 7, 8, 9, 10 i 11 d’agost de 2017 es farà la sisena edició del Biberó Rock Festival. Aquest és un festival únic d’espectacles per a nens, nenes i famíilies en el que es pot gaudir de música, contes, titelles, màgia i d’altres disciplines artístiques. També es programen activitats i tallers específics per nadons, joves i famílies.


El Biberó Rock es duu a terme en les instal·lacions de la Casa de Col·lònies Can Joval (Clariana de Cardener, Solsonès). Això permet a les families allotjar-se a les instal·lacions de la mateixa casa, gaudir dels àpats, les instal·lacions, la convivència i, evidententment, dels espectacles.


El festival ofereix un bon ambient per gaudir d’uns dies de vacances tranquil.les amb activitats i un intercanvi artístic entre els assistents. Es confecciona un programa d’actuacions, dirigides tant als infants com als joves i famílies, amb tallers, actuacions a l’aire lliure, actuacions en espais tancats, al bosc o a la piscina.

Artistes confirmats

Noè Rivas, Fes-t'ho com vulguis, Mònica Torra, Sònia Moreno, l'Ós Mandrós, ComSoc + Carles Cuberes, Roger Canals, 7 de Màgia, Mag Pere, Pessic de Circ, Jaume Ibars, Companyia Pengim-penjam, Companyia Spektia, Oriol Barri, Antonio el Remendao, El Quinto Carajillo, Jaume Barri
En aquesta edició seguim apostant per l’espai d’actuacions nocturnes dirigida als adults mentre els més petits ja dormen. També, al llarg del matí s'oferiran diversos tallers temàtics (gòspel i ioga en família, entre d'altres). El festival compta també amb un espai de circ i un espai de bibliomòbil permanents. Es continuaran oferint dues activitats participatives: una de circ per infants i una de música per adults, amb un resultat final en forma d'espectacle.

Agenda d'espectacles 2017

Programa dels espectacles del festival

dilluns 7 d'agost

18.30 - Inauguració del festival i espectacle d'animació amb en Noè Rivas

21.30 - "Aquarel·la" amb la companyia Fes-t'ho com vulguis

23.00 - Concert amb Oriol Barri

dimarts 8 d'agost

10.30 - Tallers d'astronomia per joves, Gòspel en família, Música per nadons i Ioga en família

16.00 - Contes amb l'Ada Cusidó

18.15 - Tastet de màgia amb 7 de Màgia

18.30 - "L'Ocell de la Felicitat" (narració, música i jocs) amb ComSoc i Carles Cuberes

21.30 - "Nit al bosc" amb Roger Canals

23.00 - Tastet de màgia amb el Mag Pere

            Contes per adults amb Mònica Torra 

           

dimecres 9 d'agost

10.30 - Tallers de Gòspel en família, Ioga en família i Ràdio

16.00 - Contes en família amb Aurora Rincón

18.30 - Animació amb Jaume Ibars

21.30 - "El Regal" (titelles) amb Cia. Pengim-Penjam

23.00 - Concert amb Sònia Moreno

dijous 10 d'agost

10.30 - Assaig col·lectiu circ

16.00 - Contes en família amb Alma i la Mar de Contes

17.30 - Espectacle col·lectiu de circ

18.30 - Circ amb la Companyia Spektia

21.30 - Concert col·lectiu (coord. Oriol Barri)

23.00 -  Nit de Rumba amb Antonio el Remendao             i El Quinto Carajillo

divendres 11 d'agost

10.30 - Cercavila

11.00 - Animació i cloenda amb en Jaume Barri

Durant tot el festival hi haurà un espai permanent de circ a càrrec de Pessic de Circ, un espai de "bibliomòbil" i cada vespre... contes a la vora del llit.

dilluns 7 d'agost

Arrenca el festival amb en Noè Rivas

Comencem el festival de la mà d'un dels referents de l'animació a Catalunya, que ja fa quaranta anys que volta per escoles, places i festes de tot el país fent ballar generacions senceres d'avis, pares i fills. Animació musical per a tots la família. Un inici ideal per xalar de valent petits i grans des del primer minut del festival.

www.noerivas.com

"Aquarel·la" amb la Cia. Fes-t'ho com Vulguis

El primer vespre gaudirem d'un espectacle d'aquesta activa companyia, formada per la Nona Umbert i en Xavier Basté. Una proposta que juga amb els colors, la llum, els sons i la paraula, estimulant els sentits de petits i grans.

http://www.comvulguis.cat

Concert amb Oriol Barri

 

Els darrers anys de festival molts hem pogut descobrir i gaudir de la música d'aquest gran compositor i intèrpret, amb unes cançons plenes d'emoció i sentiment. El seu primer disc "Nosaltres" va ser una gran descoberta; enguany, immers en la producció del seu segon disc, ens tornarà a visitar en un concert que de ben segur serà ben especial. 

www.oriolbarri.cat

dimarts 8 d'agost

Música per nadons amb l'Aina Hernando

 

L'Aina ens oferirà una sessió per nadons on cantarem cançons amb la guitarra, experimentarem amb diferents instruments i sons amb la combinació de massatges i contacte amb els nadons, tot apropant-los al llenguatge musical i a l’art.

http://www.fisioessencia.com

Taller d'astronomia amb l'Ós Mandrós

Un gran clàssic del Biberó Rock Festival i tot un referent en la narració oral de contes per infants i per adults a casa nostra. Enguany ens oferirà un taller d'astronomia per als joves, que es durà a terme al matí i al vespre de dimarts

 

http://osmandros.blogspot.com.es/

 

Contes amb l'Ada Cusidó 

L’Ada Cusidó és una de les grans narradores del nostre país; ja fa una bona colla d’anys que va amunt i avall per biblioteques, escoles, festivals... fent gaudir al públic amb els seus contes (la majoria escrits per ella mateixa) i el seu estil fresc i original. Enguany la tindrem per primer cop al Biberó Rock Festival

www.ducuncucalsac.com/

Espai de circ amb Pessic de Circ

La Txell i en Pol són membres de la companyia Pessic de Circ. Aquesta companyia forma part de l’essència del Biberó Rock Festival. I és que any rera any ens han ofert un espai de circ on diàriament els infants i famílies han pogut conèixer varietat de disciplines, tècniques i materials. Enguany hi tornaran a ser, cada tarda a l’esplanada. I també, com sempre, coordinaran la preparació d’un espectacle col·lectiu de circ

 

www.pessicdecirc.cat

 

"L'Ocell de la felicitat" amb ComSoc i Carles Cuberes

 

Enguany en Carles Cuberes, juntament amb l'entitat ComSoc, ens presenta un espectacle narratiu basat en un conte popular tibetà. Amanit amb cançons, jocs i dinàmiques d'animació. també oferiran, en horari de matí, un taller de ràdio destinat a enregistrar i editar un conte de forma col·lectiva

www.carlescuberes.com   /   www.comsoc.cat

Nit al bosc amb Roger Canals

Tot un monstre dels escenaris, un crack de l’animació, un cantautor incomparable... aquest és ni més ni menys que en Roger Canals, tot un clàssic del festival. En Roger enguany serà l’encarregat de la tradicional Nit al bosc, on podrem gaudir en família d’una vetllada màgica i molt especial sota la lluna i les estrelles.

http://www.ciarogercanals.com/

Màgia amb el Mag Pere

 

El Mag Pere porta dos anys venint al biberó i ens ha deixat un munt de vegades amb la boca oberta, absolutament descol·locats i totalment abduïts amb la seva màgia de prop. És un enorme plaer tenir-lo de nou enguany entre nosaltres. Amb un estil fresc, divertit i fins i tot canalla, farà una curta però intensa sessió.

www.magpere.com

Contes per adults amb la Mònica Torra

La Mònica es dedica a explicar contes des del 2003. En els contes per adults, experimenta amb la fusió de música, narració i cançó, com els boleros i els cuplets. Oferint sessions carregades d’emoció, sensualitat i diversió.

http://www.monicatorra.com

dimecres 9 d'agost

Animació musical amb en Jaume Ibars

Enguany en Jaume Ibars (tot un clàssic del Biberó) arriba amb un nou disc sota el braç; amb el seu ritme, les seves cançons i el seu art sense mesura ens oferirà un espectacle musical d’animació que es preveu antològic!

www.jaumeibars.com

"El Regal" amb la Companyia Pengim-Penjam

La Companyia vallesana Pengim-penjam és una veterana companyia d’espectacles familiars que des de 1985 recorre el país amb els seus espectacles de titelles, pallassos i contes. Enguany tindrem la sort de tenir-los per primer cop al Biberó Rock Festival amb el seu espectacle “El Regal” un espectacle tendre, optimista i simpàtic, amb belles melodies que l’acompanyen.

www.pengim-penjam.com

Contes en família amb l'Aurora Rincón

L'Aurora explica contes des de mitjans dels anys 90 i ha voltat per tot el país amb les seves històries, encisant grans i petits. Experta també en tallers d'animació a la lectura, enguany ens visita per primer cop al Biberó Rock Festival.

http://contesialtrestrastos.blogspot.com.es

Concert amb la Sònia Moreno

La Sònia Moreno és una artistassa total. Cantant, vocalista, docent i líder de varis projectes musicals, podrem gaudir del seu art i la seva passió per partida doble: en un taller de gospel per famílies i també, és clar, dalt de l’escenari, en un concert de nit.

dijous 10 d'agost

Circ amb la Companyia Spektia

Per primer cop al festival gaudirem d'aquesta jove companyia dedicada a la creació i el desenvolupament artístic de diferents formes d’espectacle. Es defineixen com amants de la creació i la investigació dels propis elements del clown i del circ, amb els quals creen formats d’espectacle per a tots els públics.

www.spk.cat

Antonio el Remendao en concert

 

Un clàssic del Biberó Rock Festival! Rumba, rumba i, per si cal, encara més rumba a càrrec d'aquest "monstre" del ritme i la festa

 

http://www.antonioelremendao.com/

"Núvols, estels i contes del cel" amb Alma i la Mar de Contes

L'Alma ha participat ens edicions anteriors del festival amb un èxit rotund. Enguany repeteix i ens explicarà tres contes ennuvolats, on el siol, la lluna, l'aigua i el cel prenen protagonisme, ens esquitxern de diversió i ens refresquen les emocions.

www.almailamar.com

Concert participatiu

Com ja va sent habitual, la darrera nit del festival es farà un concert-espectacle participatiu, on es convidarà a pujar a l'escenari a tothom que s'hi atreveixi! Enguany el "cotarro" estarà dirigit i coordinat per l'Oriol Barri, un artista de categoria!

Quinto Carajillo en concert

Enguany podrem gaudir d'un fi de festa apoteòssic! Recents guanyadors del concurs el concurs "Shout & play!" a la sala Razzmatazz, aquest jove grup bagenc fusiona rock, rumba i reggae. Impossible quedar-se quiet!

www.facebook.com/El-Quinto-Carajillo-372135592988895/

divendres 11 d'agost

Animació amb Jaume Barri (espectacle de cloenda)

 

Per tancar el festival enguany comptarem de nou amb un dels cracks de l'animació del nostre país: l'increïble, inigualable i fantàstic Jaume Barri!!!! Animació refrescant a dojo!

 

www.jaumebarri.com

bottom of page