top of page

Biberó Rock Festival 2016

Els dies 8, 9, 10, 11 i 12 d’agost de 2016 es va dur a terme la sisena edició del Biberó Rock Festival, un festival únic d’espectacles per a nens, nenes i famílies on es pot gaudir de música, contes, titelles, màgia i d’altres disciplines artístiques. També es programen activitats i tallers específics per nadons, joves i famílies.


El Biberó Rock es va dur a terme a les instal·lacions de la Casa de Col·lònies Can Joval (Clariana de Cardener, Solsonès). Això permet a les families allotjar-se a les instal·lacions de la mateixa casa, gaudir dels àpats, les instal·lacions, la convivència i, evidententment, dels espectacles.


El festival ofereix un bon ambient per gaudir d’uns dies de vacances tranquil.les amb activitats i un intercanvi artístic entre els assistents. Es confecciona un programa d’actuacions, dirigides tant als infants com als joves i famílies, amb tallers, actuacions a l’aire lliure, actuacions en espais tancats, al bosc o a la piscina.

Artistes participants

Jordi Tonetti, Xiula, Companyia Lepuant, Guixot de 8, Marta Escudero, Montgrons, Marta Gorchs (cia. Sifo), Nona Umbert (cia. Fes-t'ho com Vulguis), José Manuel Garzón, Jaume Barri, Pessic de Circ, l’Ós Mandrós, Perot i Imma, Carles Cuberes, Roigé, Oriol Barri, Antonio el Remendao, Gemma Baños, Alma i la Mar de Contes, Mag Pere, Jaume Ibars 
En aquesta edició vam seguir apostant per l’espai d’actuacions nocturnes dirigida als adults mentre els més petits ja dormen. S'incoporà també per primer cop una instal·lació de jocs molt original a càrrec de Guixot de 8. El festival comptà també amb un espai de circ i un espai de bibliomòbil permanents. Es varen continuar oferint activitats exclusives per a nadons i infants fins a tres anys, així com també per primer cop una activitat dirigida a embarassades. Es va fer un taller musical on es va crear i gravar la cançó del festival.

Agenda d'espectacles 2016

Programa dels espectacles del festival

dilluns 8 d'agost

18.30 - Inauguració amb en Jaume Ibars i animació amb en Jordi Tonietti

21.30 - "Papallones" (poesia musical) amb Carles Cuberes

23.00 - Concert amb Els Montgrons (A)

dimarts 9 d'agost

10.30 - Taller de música per nadons amb Gemma Baños (0-3)/ Plantada de jocs amb Guixot de 8

 

16.00 - Contes amb l'Ós Mandrós

 

18.30 - "Tot sol... i núvol" (clown) amb Le Puant

21.30 - "Contes empaperats i personatges esbojarrats" amb Alma i la Mar de Contes

23.00 - Concert amb Roigé

            Màgia amb Mag Pere

            Concert amb Oriol Barri   (A)

dijous 11 d'agost

10.30 - Ioga en família amb en Pol / Taller de titelles amb Laura Rubio / Taller de creació de la cançó del BRF (J)

16.00 - Contes amb José Manuel Garzón

17.30 - Espectacle col·lectiu de circ

18.30 - "Glups!" (contes i cançons populars) amb Marta Gorchs

21.30 - Nit del Rock Català

23.00 -  Concert amb Antonio el Remendao (A)

divendres 12 d'agost

10.30 - Cercavila

11.00 - Animació i cloenda amb en Jaume Barri

dimecres 10 d'agost

10.30 - Taller d'embaràs musical amb Gemma Baños (0-3)/ Ioga en família amb en Pol / Taller de titelles amb Laura Rubio / Taller de creació de la cançó del BRF (J)

16.00 - Contes amb Nona Umbert

18.15 - Tastet de circ amb la Cia. Sifo

18.30 - Animació amb Xiula 

21.30 - "Nit al bosc" amb Jaume Ibars 

 

23.00 - Contes per adults amb Martha Escudero (A)

Durant tot el festival hi haurà un espai permanent de circ a càrrec de Pessic de Circ, un espai de "bibliomòbil" i cada vespre... contes a la vora del llit.

 

J: activitat per a joves

0-3: activitat dirigida a nadons i infants fins a tres anys

A: activitat per a adults

dilluns 8 d'agost

Arrenca el festival amb en Jordi Tonietti

Comencem el festival de la mà d'un dels referents de l'animació a Catalunya, cantat del dret i del revés a les escoles i llars d'infants de Catalunya. Animació musical per a tots la família. Un inici ideal per xalar de valent petits i grans des del primer minut del festival.

www.jorditonietti.com

"Papallones" amb Carles Cuberes

El primer vespre gaudirem d'aquesta nova proposta de la mà d'en Carles Cuberes. Un espectacle de poesia i música que fa un passeig per l'obra de Joana Raspall, fent palesa la seva vessant emocional que, de forma senzilla (però alhora profunda) ens permet connectar amb les petites coses importants de la vida.

www.carlescuberes.com 

Concert amb els Montgrons

Des de La Bisbal d'Empordà, concert de música tavernera, havanera picantona, ranxeres i cançó popular. Tot un festival a dalt i a baix de l'escenari per la primera nit del Biberó

 

https://www.facebook.com/coielsmontgrons/

dimarts 9 d'agost

Música per nadons amb Gemma Baños

 

La Gemma és musicoterapeuta especialitzada en embaràs i part musical. De nou ens oferirà un taller musical exquisit adreçat als més petits (de 0 a 3 anys) i els seus pares i mares. Una experiència de sensibilitat, creativitat i afectivitat que no us podeu perdre!

 

http://embarasipartmusical.blogspot.com.es/

Jocs amb Guixot de 8

 

Guixot de 8, la primera companyia catalana i de l'estat que va convertir el joc en un espectacle de carrer, ens oferirà els seus jocs, fets amb materials reciclats de tota mena, que no deixen indiferent ningú!

 

http://www.guixotde8.com/

Espai de circ amb Pessic de Circ

 

Boles, maces, anelles, diábolos, xanques, equilibris, trapezi, teles... Tot un món per descobrir! A càrrec de la companyia pessic de circ podrem gaudir cada dia, petits i grans, d'aquest espai tan especial. A més coordinaran la preparació d'un espectacle col·lectiu que es farà el dijous a la tarda.

 

www.pessicdecirc.cat

 

L'Ós Mandrós

Un gran clàssic del Biberó Rock Festival i tot un referent en la narració oral de contes per infants i per adults a casa nostra. Enguany podrem gaudir d'un altre dels seus espectacles, sempre plens d'emocions i sopreses.

 

http://osmandros.blogspot.com.es/

 

"Tot sol... i núvol" amb la Companyia Lepuant

 

L'Adrià Viñas és l'ànima de la jove companyia de clown Lepuant. Recentment va rebre el premi al millor actor al VII Festival de Teatre Independent de Barcelona pel seu paper a l'espectacle "Tot sol... i núvol". Per primer cop al Biberó podrem gaudir d'un dels seus espectacles. Tot un luxe!

 

www.cialepuant.com

"Contes empaperats i personatges esbojarrats" amb Alma i la Mar de Contes

 

L'Alma fa anys que volta amb le seves històries, convidant a petits i grans a entrar en el seu món màgic i imaginatiu. En aquesta ocasió ens porta aquest fantàstic espectacle de contes amb titelles que ens farà gaudir de valent.

www.almailamar.com

Màgia amb el Mag Pere

 

El 2015 tots vam quedar enganxats per la màgia d'aquest gran artista. Enguany en Pere Rafart, mag i il·lusionista, ens presentarà de nou un espectacle en aquest cas adreçat a públic adult.

www.magpere.com

Concert amb Oriol Barri

 

El disc "Nosaltres" de l'Oriol Barri va ser una de les grans descobertes de molts dels assistents al Biberó Rock l'any passat. I és clar, enguany no ens en podíem estar de tornar-lo a convidar. El cantautor barceloní proposa un recorregut musical a partir de vivències personals i amb multitud de referències musicals,

www.oriolbarri.cat

Concert amb Roigé

 

"Paracaigudes", editat el 2016, és el primer treball d'en Roigé (Roger Canals); un àlbum amb onze cançons que es podrien emmarcar dins del World Music, amb elements musicals del jazz, la bossa nova i el folk. Un "caramelet" per la segona nit del festival.

http://www.roigemusic.com

dimecres 10 d'agost

Nona Umbert (companyia Fes-t'ho com vulguis)

 

La Nona Umbert de la companyia Fes-t'ho com Vulguis és una referent dels espectacles per a infants a casa nostra i alhora una gran artista plàstica. Per primera vegada al Biberó Rock podreu gaudir d'un dels seus espectacles

 

http://www.comvulguis.cat/

Animació musical amb Xiula

Us agrada la verdura i el peix? No? Doncs espereu, espereu, que els Xiula potser us poden ajudar. Un dels grups d'animació més actius i innovadors del país ens visiten enguany amb un espectacle mooooooolt canyero! 

 

https://xiula.wordpress.com/

Nit al bosc amb en Jaume Ibars

Com cada any, una nit, tots plegats farem via cap al bosc a cantar sota la lluna i els estels. Enguany ho farem de la mà del gran Jaume Ibars, que compartirà un repertori de cançons populars, pròpies i de l'Oriol. Una nit que de ben segur serà màgica i especial!

 

www.jaumeibars.com

Contes per adults a​mb Marta Escudero

La Martha Escudero és dedica a la narració oral des de 1993. Enguany gaudirem d'un dels seus espectacles de contes per adults. No us la perdeu!

 

http://www.marthaescudero.com/

dijous 6 d'agost

 

Contes amb José Manuel Garzón

Enguany tindrem de nou amb nosaltres el José Manuel Garzón, un artista assidu al Biberó Rock Festival. Gaudirem de la màgia dels seus contes i dels eu únic i especial.

"Glups!" amb Marta Gorchs (Cia. Sifo)

Glups!, és un petit espectacle de contes i cançons populars i de tradició oral per als més petits, explicats amb suport d’un ukelele i de petits instruments de percussió. La Marta Gorchs de la Companyia Sifo -de la què ja vam poder gaudir al Biberó 2013- ens el presenta. 

www.ciasifo.com

Antonio el Remendao en concert

 

Un clàssic del Biberó Rock Festival! Rumba, rumba i, per si cal, encara més rumba a càrrec d'aquest "monstre" del ritme i la festa

 

http://www.antonioelremendao.com/

divendres 7 d'agost

Animació amb Jaume Barri (espectacle de cloenda)

 

Per tancar el festival enguany comptarem amb un dels cracks de l'animació del nostre país: l'increïble, inigualable i fantàstic Jaume Barri!!!! Animació refrescant a dojo!

 

www.jaumebarri.com

bottom of page