top of page

Biberó 2013

Els propers dies 5,6,7,8 i 9 d’agost de 2013 es farà la segona edició Biberó Rock Festival. Aquest serà un festival d’espectacles per a nens, nenes i famíilies en el que es podrà gaudir de música, contes, titelles i d’altres disciplines artístiques.


El Biberó Rock es farà en les instal·lacions de la Casa de Col·lònies Can Joval (Clariana de Cardener, Solsonès). Les families podran allotjar-se a les habitacions de la mateixa casa o acampar en els seus terrenys. L’entrada als espectacles diürns serà lliure tant per a les famílies allotjades a la casa com per al públic visitant.


El festival pretén oferir un bon ambient per gaudir d’uns dies de vacances tranquil.les amb activitats i intercanvi artístic entre els assistents. S’ha confeccionat un programa d’actuacions, sempre dirigides als infants, on hi ha tallers, actuacions a l’aire lliure, actuacions en espais tancats, al bosc o a la piscina.

Artistes confirmats

Alba Marbà, El Remendao, Damià Olivella, Oriol Canals. Dues Princeses barbudes. Mata soler, Jaume Barri, Kumbes del Mambo, l’Ós Mandrós, Fèlix de Blues, , Dj.Guineueta, , Marc Oriol, Roger Canals, els Gegants del Tròs, Artijoc i d’altres.

En aquesta edició  se seguirà apostant també per  l’espai d’actuacions nocturnes pensat per a fer passar una bona estona als adults mentre els més petits ja dormen. El festival contarà coma  novetat amb una gran carpa de Jocs i entre tots els assistents es farà el gran gegant del Bibero rock.

Agenda d'espectacles 2013

Programa dels espectacles del festival

Àpats: Esmorzar a les 9:00, dinar a les 13:00 i sopar a les 20:00

5 d'agost

18:30 Espectacle inaugural amb Carles Cuberes

21:30 Nit al bosc amb Oriol Canals

23:00 Concert amb Damià Olivella

6 d'agost

10:00 Taller de gegants / Carpa de circ

16:00 Contes amb Pessic de Circ

18:30 Espectacle amb 2 princeses barbudes

21:30 Animació amb Jaume Ibars

23:00 Concert amb Roigé (Cantautor)

7 d'agost

10:00 Taller de gegants / Carpa de jocs

16:00 Contes amb L'Ós mandrós

19:00 Animació amb Jaume Barri

21:00 Les Absentes (Folk Rural)

8 d'agost

10:00 La carpa dels joves músics

16:00 Contes amb Marta Soler

18:30 Animació amb Kumbes del Mambo

21:30 Disco infantil amb "Dj Guineueta"

23:00 Concert amb El amante virgen i Antonio el remendao

9 d'agost

11:00 Cercavila amb els gegants del tros

12:00 Cloenda festa de l'escuma amb Marc Oriol

 

I també: Espai Trapezi / Carpa de contes / Espai de malabars / Piscina

Notes:

Les activitats de les 23:00 van dirigides als adults quan els nens dormin

Artistes i espectacles Biberó 2013

La tercera edició del festival serà segur encara més exitosa que la del 2012. S'esperen més participants i, amb la bona experiència de les edicions anteriors, la cosa serà genial segur. Nous espectacles i artistes faran que el festival sigui una vivència única. Si no vau venir l'any passat, no dubteu a probar-ho, segur que us agradarà, i als més petits encara més.

dilluns 5 d'agost

Carles Cuberes

Espectacle d’animació per a gent de totes les edats, mides, formes, gustos i colors; consisteix en un reguitzell de cançons i danses de tota mena, molt festiu i participatiu, on la clau és la interacció i la complicitat amb els infants, educadors, pares i mares... Es tracta d’un espectacle ple de ritme, energia i festa.www.carlescuberes.com

 

 

Nit al bosc amb Oriol Canals

Passejada sota la llum de les estrelles i la lluna. Un cop al mig del bosc ens aturarem a la plaça mágica per escoltar alguna cançó, conte i convidar a qui ho vulgui a compartir el que tinguem ganes d’explicar-nos.

www.oriolcanals.com

 

Concert amb Damià Olivella

 www.damiaolivella.com 

 

 

dimarts 6 d'agost

Taller de gegants / Carpa de circ

Construïm els nostres gegants i aprenem a fer circ!

 

 

Contes amb Pessic de Circ

 

Un rondallaire porta un llibre gegant amb contes de circ. De dins de les pagines aniran sortint els personatges que veurem en directe. Prepararem la festa de la pallassa, cantarem, veurem magia i malabars.Tot farcit d’una tendresa i alegria molt especial.

www.pessicdecirc.cat

 

Dues princeses barbudes

 

Interpretació personal de la música tradicional catalana, recollida en el llibre “Folklore de Catalunya – Cançoner” per Joan Amades. Amb una estètica minimalista, fent servir instruments de joguina i amb ritmes pop. Revisiten cançons de joc, de treball, de bressol, danses, romanços i cantarelles tradicionals catalanes.

Per aquest espectacle, compten amb l’ajuda del gripau barbamec. Un tercer músic que afegirà les mans i els peus que els falten a les barbudes. Tot plegat en un ambient casolà i màgic alhora.

 

www.2princesesbarbudes.org

El gegant que baixa de la muntanya amb Jaume Ibars

 

El Gegant que baixa de la muntanya narra la historia d’un Gegant que viu a la muntanya del Montcau i és el més gran dels cantants. Té la missió de contagiar a grans i petits les seves ganes de viure, cantar i compartir aventures. Una posada en escena que aconsegueix transportar a l’espectador a l’imaginari del Gegant de la Muntanya, grans dosis de jocs i participació, rodolins-endevinalles i cançons populars.

 

www.jaumeibars.com

Concert amb Roigé (Cantautor)

  

 

 

dimecres 7 d'agost

L'Ós mandrós "Contes"

L’Ursus sempre pota a l’esquena una gran maleta a mb moltes i moltes històries.
Ens explicarà contes diverits, sorprenens i segur que amb finals que mai hauèssim pogut esperar.http://osmandros.blogspot.com.es/

Jaume Barri "Animació"

Espectacle d’animació per a tothom. Tant els nens i nenes com els pares, mares i acompanyants passaran una bona estona amb les cançons i danses d’aquest gran referent de l’animacó a casa nostra.www.jaumebarri.com 

 

 

Joc de nit

  

 

 

dijous 8 d'agost

Kumbes del mambo "Catxondeio"

Ball per a tots els públics amb ritmes de festa major, animació, danses, rock, vals, txa-txa-txa...www.kumbes.com  

 

 

Dj Guineueta "Disco infantil"

Disco mòbil per a tothomContes amb Marta Soler

Diuen que les plantes necessiten aigua i llum per créixer, però que sobretot, els va molt bé que els parlin. Amb aquest fil contuctor la narradora explica ara un conte, ara un altre per fer créixer els seus joves espectadors amb paraules.

 

  

 

 

La carpa dels joves músics

   

 

 

Concert amb "El amante virgen i Antonio el remendao" (Rock i rumba)

Espectacle a ritme rumbes per ballar sense pararwww.antonioelremendao.com

 

 

 

divendres 9 d'agost

Cercavila amb els gegants del tros

Festa final per fer ballar els gegants que hem construït! 

 

gegantsdeltros.blogspot.com
 

Marc Oriol "Festa de l'escuma"

Aquest gran músic i animador segur que ens refrescarà i ens farà ballar sota l’escuma de mil colors i textures sense parar. 

www.marcoriol.com

 

 

bottom of page