Convocatòria artística 2018 

ATENCIÓ: La convocatòria per al 2019 ja està tancada

Obrim la convocatòria de propostes a artistes, animadors, talleristes, músics, i qualsevol altre disciplina, per a participar a la 7ena edició del Biberó Rock Festival que es celebrarà a Can Joval (prop de Solsona) del 6 al 10 d'agost del 2018.
 


El festival


El BRF és un festival d'espectacles familiars i una experiència de convivència estiuenca entre les families dels artístes i les dels assistents al festival. Per a molts de nosaltres, però, és molt més! De fet, quelcom indescriptible!
 

Per saber més del festival ho podeu fer:
 

- A través d'aquesta mateixa web   
- Al nostre
canal de youtube
- A la nostra pàgina de facebook

 


Propostes


El BRF és un festival principalment musical, però també hi ha espai per als contes, el circ, la màgia, els titelles... També s'ofereixen tallers. Les propostes van adreçades a infants, joves i també, en la franja nocturna, a adults.

 

S'han programat des d'actuacions musicals, narració de contes, titelles, màgia, circ, jocs de nit, jocs a l'aigua i d'aigua, ludoteca mòbil, biblioteca mòbil, tallers de tota mena (massatge infantil, jocs i musica per nadons, màgia, elaboració de gegants i capgrossos...). Tanmateix, Al BRF tenim la ment oberta, som curiosos i... estem oberts a tota mena de propostes!

 


La col·laboració


El BRF no és un negoci; és un projecte fet amb molta il·lusió, amb un equip que treballa moltes hores de forma voluntària i desinteressada. Per això el tracte que s'ofereix a artistes i talleristes és l'intercanvi. Als artistes, a canvi de la seva actuació, se'ls ofereix allotjament tota la setmana a pensió completa. Els seus acompanyants (parelles, amics, familiars...) -amb un màxim de tres per companyia- poden quedar-se per només 7 € /dia pensió completa. No es pagaran a banda despeses extres de cap tipus, ni desplaçament, ni assegurances... Només en casos puntuals, especialment de tallers i si es pacta prèviament, es pot valorar la cobertura d'alguna despesa de material. 
 


La selecció


Si us interessa, ompliu i envieu el formulari que trobareu clicant aquí abans del 20 de març de 2019.

Per qualsevol dubte relacionat amb l'enviament de propostes artístiques podeu posar-vos en contacte amb Laura Rubio a través del correu electrònic almailamar@gmail.com o trucant al 626559789


Esperem les vostres propostes!